Adgangskontrol

Installation af adgangskontrol

Erstat den traditionelle nøglelås med adgangskontrol. I stedet for nøgler giver du gæster og medarbejdere et adgangskort. Du kan derefter styre, hvem der må færdes i bygningen og hvornår.

Det er nemmere og sikrere end med nøgler, fordi du hurtigt kan annullere kort og lave nye uden at skifte låsene. Samtidig får du overblik over, hvem der har adgang og hvornår, de har været der. En integration mellem tyverialarm og adgangskontrol er en fordel, da indregistrering ved adgangskontrollen også betyder en deaktivering af alarmen.

Vi tilbyder installation af adgangskontrol til konkurrencedygtige priser for private og erhverv i blandt andet Glejbjerg, Vejen, Varde og omegn.

Adgangskontrol giver tryghed i dagtimerne

Med adgangskontrol har du både tryghed i dagtimerne og uden for normal arbejdstid. Du sikrer dig, at kun indbudte gæster får adgang til jeres bygning eller lokaler. Samtidig kan du yderligere begrænse adgangen til udvalgte lokaler som lager, serverrum, mødelokaler eller udviklingsafdelinger. I en moderne virksomhedskultur skal der være plads til fleksible arbejdstider – også når de ligger sent om aftenen eller i weekenden.

Med en effektiv adgangskontrol behøver dine medarbejdere ikke være nervøse for at være alene i en tom bygning.

Kontakt os

Vi tilbyder en skræddersyet løsning

Adgangskontrol fra SP SIKRING & El-TEKNIK ApS går lige fra det lille anlæg, som styrer en dør eller to, til avancerede løsninger, der dækker hele bygninger og integrerer adgangskontrollen med tyverialarm og videoovervågning.

Der findes mange forskellige former for adgangskontrol, og vi tilbyder både adgangskontrol med brik, armbånd, fingeraftryk og koder, så du kan få lige netop den løsning, der passer til dig eller din virksomhed.

Systemer

Vi installerer, servicerer samt vedligeholder blandt andet følgende systemer:

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på installation af adgangskontrol, kan vi kontaktes på telefon (+45) 70 20 99 66 eller e-mail på spe@spst.dk.

(+45) 70 20 99 66
spe@spst.dk