Aktuelle tilbud

Gør din bolig klar til sommerferie !!

​Sommerferien nærmer sig, og i den forbindelse har vi lavet et godt tilbud til sikring af dit hjem mens familien er på ferie.

For kun kr. 2.995,00 inkl. moms får du et komplet alarmanlæg til dit hjem.

Ajax alarmsystem. Security Hubens trådløse Jeweller teknologi gør, at trådløse enheder sikkert kan overvåges med en afstand på helt op til 2.000 meter (fri sigt) fra Security Huben.

Ajax alarmsystem vil sikre dit hjem og dine værdier Alle systemets dele er fremstillet af komponenter i bedste kvalitet og er designet til at passe diskret ind i næsten ethvert moderne hjem. Ajax alarmsystemet er professionel sikring i moderne design.

Hvilke muligheder er der med AJAX alarmen. Ajax kan let udvides med brand- og lækage detektor samt relæer til fjernstyring af elektriske apparater. Du kan købe og tilføje ekstra enheder til systemet som du selv syntes. Nye enheder forbindes hurtig og nemt via mobilappen.

Kontakt os

Hvad sker der når alarmen er blevet aktiveret?

Ajax kan sende advarsler ved brug af push notifikationer, sms-beskeder eller opkald til systemejer. Du kan vælge dine underretningsindstillinger i mobilappen.

Ajax kan også kobles på døgnbemandet vagtcentral, som så reagere i henhold den aftale der er lavet, opkald, tilkald af vægter, (tilkøb)

Batterier i trådløse enheder

Alle Ajax detektorer og sensorer er batteri drevet, batterierne har en levetid op til 7 år. Når batteriet er ved at være opbrugt, sender Ajax dig en besked. Med Ajax app på din telefon kan du altid kontrollere batteriniveauet på alle enheder.

Betjening af Ajax alarmen

Den nemmeste måde at bruge Ajax Security System er at bruge appen på din telefon . App’en vil lade dig tilkoble / frakoble systemet og holde styr på dine enheder (herunder oplysninger om signalstatus, batteriniveau og temperatur). Systemet kan også styres med Ajax SpaceControl(fjernbetjening) og / eller KeyPad(Kode tastatur).

Anlægget levers som ” Gør det selv” dvs. at i skal selv installere og opsætte systemet.

Forhør nærmere omkring pris på installation priserne starter fra 495,00 inkl. moms.

Komplet tilbehørs program her​.

Kontakt os i dag

Vil du høre mere, så kontakt os på (+45) 70 20 99 66​ eller send os en mail på spe@spst.dk.

(+45) 70 20 99 66
spe@spst.dk