Alarmsystemer

Tyverisikring for private og erhverv

Vil du sikre dit hjem eller din arbejdsplads mod indbrud, når du er ude af huset?

Hos SP Sikring & Teknik ApS i Glejbjerg har vi stor erfaring med opsætning af både tyverialarm og alarmsystem hos private og erhvervskunder i områderne omkring Varde og Vejen, og vi kan også hjælpe dig.

Vi forhandler nogle af de bedste og mest anerkendte mærker på markedet til en billig pris, men uden at vi går på kompromis med sikkerheden.

Sådan fungerer vores tyverialarm

Tyverialarmer giver fred i sindet, når du ikke er hjemme, og samtidig kan de virke præventivt, hvis tyven bemærker, at ejendommen er sikret.

Skulle der ske indbrud i dit hjem eller i din butik, udløser tyverialarmen en højrystet sirene, hvorefter tyven tager benene på nakken, og du får besked med det samme.

Kontakt os

Få tyverisikring med og uden abonnement

Som kunde hos os kan du få installeret en tyverialarm eller et alarmsystem både med og uden abonnement.

Med et abonnement betaler du et fast beløb for, at vi monitorerer alarmsystemet og rykker ud og skræmmer tyven væk, hvis sirenen går. Uden et abonnement har du derimod selv det fulde ansvar. Det er en billigere løsning, men det kræver til gengæld lidt mere fra din side.

Skræddersyet alarmsystem til dig

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med de løsninger, vi laver hos dig.

Derfor sætter vi altid god tid af hos den enkelte kunde, så vi sammen kan udforme et alarmsystem lige efter dine ønsker.

Kontakt os i dag – og tag første skridt mod en sikrere hverdag

Skal vi sikre dit hjem eller din virksomhed mod ubudne gæster?

Så kontakt os på telefon (+45) 70 20 99 66 eller via e-mail på spe@spst.dk og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig eller indhent et uforpligtende tilbud på tyverisikring – og tag det første skridt mod en sikrere hverdag!

(+45) 70 20 99 66
spe@spst.dk